Ervaren
Specialist

Over ons

Voor houten vloeren, parket, bamboe of kurkvloeren bent u bij ons aan het juiste adres, net als voor hout op vloerverwarming. Wij leveren vloeren voor thuis of in uw bedrijf. U krijgt bij ons een compleet vloeradvies, goede service en een vloer van topkwaliteit. Uw tevredenheid is onze passie

Timpa Parket

Wij leveren vloeren voor
thuis of in uw bedrijf.
Timpa Parketadvies werd opgericht in 2005, na een jarenlange opleiding in parket door onder andere Bruynzeel. Het ontstond uit de grote wens om een eigen zaak op te zetten die volledig gefocust is op duurzame houten vloeren. Zo voeren we merken als het Zweedse Kährs, bamboe van Moso en ambachtelijk parket van Parketfabriek Lieverdink. Al het hout is FSC- en PEFC-gecertificeerd. Voor ons is dit ontzettend belangrijk, omdat we er zo zeker van zijn dat het niet afkomstig is van illegale kap uit regenwouden. Maar niet alleen over het hout is nagedacht: we gebruiken eveneens milieuvriendelijke lakken, lijmen, oliën en reinigingsmiddelen.

Waar staan wij nou echt voor?

Wat Timpa tot Timpa maakt, is de aandacht voor álle houten vloeren, van nieuw tot doorleefd. We renoveren met net zoveel liefde een antieke vloer – zoals we meermaals deden voor het Drents Museum in Assen – als dat er een nieuwe vloer wordt gemaakt. Ook verzorgen we intensief onderhoud, wat bij een houten vloer zo’n eenmaal in de drie jaar is aan te bevelen. Zowel utiliteit als particulieren kunnen bij ons terecht. We denken graag mee en komen altijd vrijblijvend langs voor advies aan huis.

Ons werk

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op

Ervaren specialist in houten vloeren voor uw huis of bedrijf